top of page

BESTYRELSEN

I Foreningen for Nordisk Nonfiktions bestyrelse sidder:

STEFFEN MOESTRUP (FORMAND)

Jeg er docent på DMJX og har en baggrund som kulturjournalist, kritiker og kulturredaktør på Jyllands-Posten. Ved siden af undervisningen forsker jeg bl.a. i netop forskellige former for fortællende journalistik.

ANDERS DEHN (NÆSTFORMAND)

Jeg er freelancejournalist og har tidligere arbejdet for Tipsbladet og udgivet bogen "For klubben, for byen". Jeg har været medlem af FNNF siden 2018 og bestyrelsen siden 2020.

SOLVEIG WISBECH (KASSERER)

Jeg har været medlem af foreningen siden 2019 og haft stor glæde af den inspiration og boblende energi, som arrangementer i FNNF-regi har givet. Jeg er uddannet journalist og historiker og arbejder som freelancejournalist og live-tekster.

MARA MALENE RAUN

Jeg har en bachelor i psykologi, læser journalistik på SDU og er lige nu i gang med et speciale i etnografisk fortællende journalistik. Derudover arbejder jeg på et større bogprojekt baseret på en flerårig feltresearch i progressiv ungdoms- og kvindekultur i Cairo.

JASMINA NIELSEN

Jeg er uddannet journalist fra Columbia University i New York i 2002. Jeg har dækket terrorangrebene d. 11. sept. 2001, flystyrt, royalt bryllup og alskens andre ting for danske og internationale medier. Jeg har også været med til at grundlægge The Columbia University Club of Denmark, hvor jeg har været - og stadig er - med til at koordinere en lang række arrangementer for klubbens alumni-medlemmer.

CAMILLA QUIST LAURSEN (SUPPLEANT)

Jeg har været medlem af foreningen siden 2019 og har været rigtig glad for at deltage i inspirerende arrangementer fyldt med god energi. Jeg er uddannet journalist med en fortid på litteraturhistorie, og jeg har tidligere arbejdet på forlaget Gyldendal. For tiden er jeg freelancer.

Bestyrelsen: Meet the Team
bottom of page